Her finder du lidt praktiske oplysninger

Hvis du er i tvivl om, hvilken dækning du skal og kan vælge, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os. 

Vi hjælper dig med at få den dækning, som er mest relevant for dig.

Når du køber en forsikring online hos os, går den igennem i det øjeblik, du trykker godkend køb. Du får herefter en bekræftelse på mail. I mailen står der, at vi har registreret dit køb, og at du vil høre nærmere fra os.

Skulle du mod forventning ikke have modtaget mailen, så tjek gerne om mailen ligger i dit spam-filter - ellers er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores betalinger er sat op til at køre via betalingsservice. Det vil sige, at hvis du køber forsikring til dit kæledyr sidst på måneden, kan der gå op til halvanden måned, før din første betaling er registreret, godkendt og synlig i din betalingssoversigt. Derefter kører det med den valgte betalingsrate.

Du bestemmer, om du vil betale pr. måned, pr. kvartal, halvårlig eller helårlig. Der tillægges et opkrævningsgebyr på pt. kr. 25,- pr valgte betalingsinterval.

Din police samt generel information fra os, vil du modtage i din e-Boks.

Hvis dit kæledyr ikke er forsikret i forvejen, er forsikringen gældende fra den dag, du tegner den - vær dog opmærksom på karensperiode på 14 dage ved sygdom. Karensperioden gælder dog ikke ved ulykke.

Hvis du i forvejen har en eksisterende forsikring på dit kæledyr i et andet forsikringsselskab, opsiger vi denne forsikring for dig. Du skal blot meddele os, om du ønsker opsigelse med kort varsel, som er løbende måned + 1 måned eller ønsker opsigelse til hovedforfald. Din forsikring hos os er i så fald gældende fra overtagelsesdatoen.

Skulle du fortryde din indtegning hos os, skal dette meddeles os skriftligt, inden der er gået 14 dage.